понеделник, 15 май 2023 г.

Freelancer специалист

    Какво е това freelancer или специалист на свободна практика ?

Как да се доверите на напълно непознат човек, който не сте виждали, а надали и ще видите?

Кого да изберете фирма или специалист на свободна практика?

Това са само малка част от въпросите, които не Ви дават мира и не знаете как да постъпите. Но това е нормално! Не винаги знаем, какво е правилно... Нали? 

Едно по едно! 

Freelancer или специалист на свободна практика е човек, който се занимава професионално с услуга, от която Вие имате нужда. Днес терминът се употребява за всички независими специалисти, които се ангажират само за извършването на определен проект и сами решават кога, колко и как да работят. С развитието на интернет технологиите тази възможност за заетост става все по-реална и достъпна.


Тук много важно е да знаете от колко време freelancer-a работи професионално. По големия опит означава, че се е сблъсквал с всичко и съответно по лесно ще спечели доверието Ви. Всички въпроси, които ще му зададете той вече ги е чувал и ще Ви отговори на тях, дори и преди да сте му ги задали. Това е първият белег, за който трябва да следите при разговора с такъв човек. Другото важно нещо е Вие да знаете какво искате! Моля подхождайте с разбиране, времето на този професионалист е много ценно. Все пак той не е на твърда заплата, за това подавайте точна и конкретна информация... Така Вие ще платите по-малко и ще получите продукта или услугата си по бързо!!!

Избиранете на freelancer специалистта в модния бранш е по-добре от фирмите - конструкторските бюра, защото там работят много хора... на заплата. Докато freelancer-а е един човек, който е обединил всички познания за съответната област в едно. Няма нужда да предава информацията Ви на колегата си и да чакате те да се координират, за да Ви отговорят или свършат услугата за която си плащате. Добре знаем, че колегиалността понякога липсва...

Освен това трябва да знаете, че при тези хора всичко се плаща. Те не са ваши работници, а са равни с вас. За да раборят по този начи те са израснали интелектоално и знаят цената си... За това не подхождайте в никакъв случай с : 'Това колко ще струва? '. Подайте важната информация и изчакайте те да си кажат цената. Ще Ви предложат оферта си и ако Ви устройва приемете. Бъдете сигурни, че няма да Ви подведът, защото залагат репотацията си и имиджа, който са градили години!Разбира се тази тема не се изчерпва до тук... Но на този етап е достатъчно! 

Надявам се отговорих накратко на някои въпроси... Ако не съм успяла, моля не се колебайте да ми пишете! 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Дигитална Мода

Freelancer специалист

    Какво е това freelancer или специалист на свободна практика ? Как да се доверите на напълно непознат човек, който не сте виждали, а нада...